KUUM: Koroonapaanika Euroopas, riigid katkestavad üksteise järel ühendusi Inglismaaga

Inglismaalt on koroonapaanika levinud edasi Euroopasse ja riigid katkestavad üksteise järel ühendusi Inglismaaga. Hollandile järgnesid Iirimaa, Itaalia, Belgia, Austria ja Tšehhi, mis katkestasid kõik lennuühendused Suurbritanniaga.

Samuti kaalub ühenduste katkestamist Saksamaa, seda hirmust super-koroonaks nimetatud mutatsiooni ees, vahendab Daily Mail.

Inglismaal ootamatult levima hakanud ohtlik tüvi on 70 protsenti nakkavam kui varasem tüvi. Uus ohtlik tüvi on jõudnud juba Hollandisse ja Taani, üks juhtum tuvastati isegi Austraalias.

Ireland, Netherlands, Belgium and Austria ban ALL flights from the UK

Holland, Italy, Belgium, Austria, Czechia and Ireland to ban UK passengers Germany is considering banning flights from UK midnight until January 6 It comes as Boris Johnson plunged London and swathes of the South into Tier 4 PM claimed a ‘mutant’ strain of Covid-19 might be ‘70% more transmissible’ Ireland has joined Italy, the Netherlands, Belgium and Austria in banning all flights carrying passengers from the UK after southern England was plunged into a Tier 4 lockdown in a bid to suppress a ‘mutant’ strain of coronavirus.

Kommentaarid
(Külastatud 283 korda, 1 külastust täna)