KUUM: Inglismaal tuvastati veel üks ja veel ohtlikum koroona mutatsioon, mis oli varem Lõuna-Aafrikas

Inglismaal tuvastati täna kolmapäeval, 23. detsembril veel üks koroonaviiruse mutatsioon, mis on veelgi ohtlikum ja mis leiti varem Lõuna-Aafrikast.

Lõuna-Aafrikast pärit koroonaviiruse mutatsioon 501.V2 on seni tuvastatud veel vaid Inglismaal. Seoses koroona uute mutatsioonide levikuga laiendatakse Inglismaal alates 26. detsembrist karmide piirangute areaali, vahendab Daily Mail.

Tegemist on veel rohkem muteerunud ja veel ohtlikuma tüvega kui see, mis leiti varem Inglismaalt ja mille pärast ülejäänud riigid katkestasid ühenduse.

Uute ja ohtlike koroona mutatsioonide levik on lükanud teadmata tulevikku edasi võimaluse normaalsema elu juurde naasta. Suurbritannias tuvastati täna rekordarv nakatumisi – 39 237 – see on suurim ööpäevane number alates pandeemia algusest.

Matt Hancock plunges MORE parts of England into toughest Tier 4

To cases of the South African variant of the virus – called 501.V2 – have been detected so far in the UK Second mutated strain to be found in as many weeks and this version is even ‘more transmissible’ than first Matt Hancock said discovery was ‘highly concerning’ and slapped immediate travel bans on South Africa A second mutated strain of coronavirus even more infectious than the one already wreaking havoc on the UK has been found in Britain after entering from South Africa, ministers announced today as they plunged millions more families into Tier 4 from Boxing Day.

Kommentaarid
(Külastatud 1,107 korda, 1 külastust täna)