KUUM: Inglismaal puhkes koroonapaanika – inimesed põgenevad Londonist ülikarmide piirangute eest

Londonis, kus kehtestati tänasest ülikarmid piirangud, on puhkenud paanika ning inimesed põgenevad. Briti terviseminister Matt Hancock peab sellist tegevust aga vastutustundetuks. Tema väitel on kõik Londoni piirkonna elanikud potentsiaalsed ohtliku mutatsiooni kandjad. Just selle mutantsiooni tõttu pandi London kuni aasta lõpuni lukku.

Inimesed põgenevad, sest valitsuse otsus sisuliselt kustutas 16 miljoni Londoni piirkonna elaniku jõulud. Terviseaminister hoiatas, et politsei paigaldab teedele sulud ning piirab rongisõitu, et takistada inimeste lahkumist, vahendab Daily Mail.

Valitsus kardab nüüd, et Londoni piirkonnast kabuhirmus põgenevad inimesed võtavad viiruse kaasa ja levitavad seda igal pool mujal Ühendkuningriigis. Minister Hancock soovitas Londoni ja Inglismaa kaguosa elanikel oma reisikohvrid uuesti lahti pakkida ja valmistuda jõuludeks täielikus isolatsioonis.

Minister Hancock vihjas, et karmid piirangud võivad Londoni piirkonnas kesta mitu kuud ning politsei on pandud valvama selle üle, et inimesed ei lahkuks.

Valitsuse karmide piirangute otsus rikkus ära paljude inimeste plaanid, kes olid juba arvanud, et pandeemia on läbi. Valitsus andis eile mõista, et uued karmid piirangud on jõus mitu kuud. Kardetakse uut kiiresti levivat ja ohtlikku koroona tüve.

Matt Hancock slams thousands of desperate families fleeing London

Matt Hancock slammed ‘totally irresponsible’ Londoners fleeing capital as Tier 4 comes into force Northerners warned they would bring the ‘horrible’ new mutant strain up north and infect everyone It comes after Boris Johnson imposed tighter coronavirus controls over Christmas due to rising Covid cases The cancellation of plans aims to curb a new, more infectious coronavirus strain that is spreading quickly Matt Hancock today hit out at ‘totally irresponsible’ Londoners who fled the capital last night after Boris Johnson effectively cancelled Christmas for almost 18 million people in southern England.

Kommentaarid
(Külastatud 4,241 korda, 1 külastust täna)