KUUM: Inglismaal on koroonaga nakatumine kasvanud 2 nädalaga lausa 5 korda

Inglismaal on koroona olukord üha hullem, kohati on nakatumine kasvanud viimase paari nädalaga lausa 5 korda.

Briti valitsuse teadusnõunik Sir Patrick Vallance ütles, et koroona ohtlik mutatsioon on levinud juba igale poole. Vallance lisas, et kõige karmima, 4. astme piirangud kehtestatkase lähiajal veel miljonitele inimestele, vahendab Daily Mail.

Piirangud on Suurbritannias vajalikud selleks, et piirata viiruse uue ohtliku tüve levikut. Peaminister Boris Johnson kehtestas alates pühapäevast karmid piirangud 16 miljonile inimesele Londonis ja selle ümbruses. Piirangud tähendavad sisuliselt seda, et inimestel pole lubatud kodust väljuda. Enamus poode ning juuksurid, treeningsaalid ja ilusalongid on taas suletud.

Arvatakse, et Sussex, Hampshire ja Oxfordshire on jöärgmised piirkonnad, kuhu laienevad ülikarmid piirangud.

Where’s next for Tier Four?

Boris Johnson cancelled Christmas for 16million people living in London and across the South East But parts of the region which escaped the harshest measures have seen a dramatic rise in positive tests Crawley in Sussex saw cases rise almost five-fold since the beginning of the month, from 40.9 to

Kommentaarid
(Külastatud 893 korda, 1 külastust täna)