KUUM: Inglismaal olukord koroonaga üha hullem, võidakse kehtestada piirangute 5. tase

Inglismaal on vaatamata inimeste massilisele vaktsineerimisele olukord koroonaga üha hullem ja juba tahestakse kehtestada senisest veel karmim, 5. piirangute tase.

Inglismaal on haiglapatsientide arv ületanud kevadise tipptasemel. Praegu on haiglas 20 426 koroonapatsienti, kui kevadise tipu ajal 12. aprillil ajal oli haiglas 18 974 koroonapatsienti, vahendab Daily Mail.

Inglismaal on kõigest ühe nädalaga koroonasurmade arv kasvanud 66 protsenti. Nüüd tahavad teadlased, et peaminister Boris Johnsoni valitsus kehtestaks veel karmimad piiranguid kui novembris, millega suleti koolid, söögikohad ja vähemolulised poed.

Suurbritannias tuvastati täna teisipäeval, 29. detsembril 41 385 uut koroonaga nakatumist, mis on kõrgeim tase alates pandeemia algusest. Registreeriti 357 uut koroonasurma. Suur nakatumiste ja surmade arvu kasv on tekkinud seoses koroonaviiruse uue muteerunud vormiga, mis levib palju kergemini ja kiiremini.

Britain records 41,385 Covid cases and 357 more deaths

Department of Health figures show the UK’s daily Covid infection toll is technically the largest ever recorded But the true scale of the coronavirus crisis in the first wave was never laid bare because of a lack of testing Government statistics also show today’s coronavirus death count is up 66 per cent on last Monday’s figure Britain today recorded 41,385 cases of Covid and 357 more deaths as the second wave of the disease continues to grow with a highly-infectious strain spreading rapidly across the country.

Kommentaarid
(Külastatud 842 korda, 1 külastust täna)