KUUM: Inglismaa isoleeritakse koroonahirmus täielikult ära, Prantsusmaa sulges Eurotunneli

Euroopa riigid peatavad üksteise järel lennuliikluse Inglismaaga. Viimane piisk karikas on Prantsusmaa otsus lisaks lennuliiklusele sulgeda Eurotunnel. See tähendab ka maanteetranspordi peatamist.

Inglismaa lõunaosa on pandud täielikult lukku, sealt ei pääse enam kuhugi, isegi mitte mujale Inglismaale, ei auto ega rongiga. Euroopa kaitseb end Inglismaal levima hakanud koroona mutatsiooni eest, mis väidetakse olevat 70 protsenti nakkavam kui tavaline koroona, vahendab Daily Mail.

Inglismaal kardetakse nüüd kaubapuudust, kuna veokijuhid ei taha enam Inglismaale sõita kartuses, et ei saa sealt enam tagasi.

Eurostar on katkestanud reisirongiühenduse Londoni, Brüsseli ja Amsterdami vahel. Prantsusmaa katkestas igasuguse ühenduse Inglismaaga esialgu 48 tunniks.

Ireland, Netherlands, Belgium and Austria ban ALL flights from the UK

Holland, Italy, Belgium, Austria, Czechia and Ireland to ban UK passengers Germany is considering banning flights from UK midnight until January 6 It comes as Boris Johnson plunged London and swathes of the South into Tier 4 PM claimed a ‘mutant’ strain of Covid-19 might be ‘70% more transmissible’ Ireland has joined Italy, the Netherlands, Belgium and Austria in banning all flights carrying passengers from the UK after southern England was plunged into a Tier 4 lockdown in a bid to suppress a ‘mutant’ strain of coronavirus.

Kommentaarid
(Külastatud 641 korda, 1 külastust täna)