Kanada politsei vahistas Soome päritolu perverdist moekeisri Peter Nygardi, keda kahtlustatakse alaealiste tüdrukutega kaubitsemises

Kanada politsei vahistas esmaspäeval Soome päritolu moekeisri Peter Nygardi, keda kahtlustatakse alaealiste tüdrukute vägistamises, uimastamises ja nendega kaubitsemises.

79-aastane Nygard oli väidetavalt öelnud, et võib 14-aastastest tüdrukutest teha modellid, sundides neid hälbelistele tegudele, vahendab Daily Mail.

Nygardi seksipesa Bahamal külastasid mitmed kuulsused, nende seas Inglise prints Andrew 2000. aastal. Prints Andrew’d, kes oli tollal 40-aastane ja neli aastat lahutatud milleski ei süüdistata, aga side Nygardiga seab ta halba valgusse olukorras, kus teda seostatakse sõbrustamises tuntud pedofiili Jeffrey Epsteiniga. Andrew on praegu 60-aastane.

Miljardär Nygard oli vahi all Winnipegis, enne tema välja andmist FBI taotluse alusel USA-sse New Yorki. Nygard oli oma raha väidetavalt kasutanud selleks, et meelitada noori tüdrukuid ja luua endale ülemaailmse ulatusega haarem. Noortele tüdrukutele lubati raha ja karjääri modellinduses, enne kui nad vägistati. Nygard oli meelitanud nad pidudele, kus neid uimastati narkootikumide ja alkoholiga enne vägistamist.

Sarnaselt Epsteiniga kasutas Nygard ära tüdrukuid, kes olid pärit kehvadest oludest. Nygard oli tüdrukuid vahetanud teiste ärituusadega, kellel olid välja pakkuda oma tüdrukud, kellega seksida.

Fashion mogul Peter Nygard is held over alleged sex-trafficking

Disgraced fashion mogul Peter Nygard was arrested in Canada on Monday He has been indicted on sex trafficking and racketeering charges, officials said The charges stem from allegations that he sexually abused women and girls Duke of York visited Nygard at his private Bahamas resort in 2000 A fashiontycoon who met Prince Andrew has been arrested on suspicion of raping, drugging and sex-trafficking teenagers.

Kommentaarid
(Külastatud 293 korda, 1 külastust täna)