Käimas on suur Soome politsei kasutatud sõidukite oksjon, seekord koroona tõttu internetis

Politsei korraldas enne jõule traditsioonilise kasutatud sõidukite oksjoni, aga sel aastal toimub see koroona tõttu internetis oksjonikeskkonnas huutokaupat.com.

Politsei on pannud oksjonile kokku 37 kasutusest kõrvaldatud autot. Kõigi nende alghind oli 0 eurot, aga nüüd on tõusnud hinnad juba kõrgemale. Kõik oksjonid lõppevad laupäeval, 12. detsembril, vahendab MTV.

Auto müügikuulutuste juures on toodud aadress, kuhu saab autot vaatama minna ja millal ostetud auto peab ära tooma. Autod asuvad politsei varustuskeskuses Kouvolas Kuusankoskis. Proovisõitu autodega teha pole võimalik.

Kõik autod on olnud riigiomandis. Enamus autodest on Volkswagen Transporterid, aga seal on ka teisi marke nagu Volkswagen Passat, Toyota Avensis ja Ford Mondeo. Autode hulgas on ka üks 2015. aasta E-klassi Mercedes, millega on sõidetud 270 000 kilomeetrit, aga autol on teljerike.

Autodega on sõidetud valdavalt 200 000-400 000 kilomeetrit ja nende väljalaste aastad on valdavalt 2012-2014.

Lisaks on müügis kaks paati, mille oksjon lõppeb 5 päeva hiljem.

Kommentaarid
(Külastatud 5,685 korda, 3 külastust täna)