Inglismaal algab 4. jaanuaril vaktsineerimine AstraZeneca koroonavaktsiiniga

Inglismaal algab eeloleval esmaspäeval, 4. jaanuaril inimeste vaktsiuneerimine kohaliku Oxfordi ülikooli teadlaste ning Briti-Rootsi ravimifirma AstraZeneca välja töötatud koroonavaktsiiniga.

Ühendkuningriik on tellinud AstraZenecalt 100 miljonit doosi, et vaktsineerida ära 50 miljonit inimest, vahendab Daily Mail.

Inglismaal on olukord koroonaga väga hull, eile teisipäeval tuvastati 53 135 uut nakatumist ning 414 koroonasurma. Koroonapatsientide arv haiglas on tõusnud üle 20 tuhande, kõrgemaks kui see oli kevadel esimese laine ajal.

Covid vaccine from Oxford University and Astrazeneca is APPROVED

UK has ordered 100 million doses – enough to vaccinate 50million people – with first jabs starting on Monday Boris Johnson expected to announce which regions will be moved to Tier 4 later today due to increasing rates Department of Health figures reveal Tuesday’s infection toll, 53,135, is the largest

Kommentaarid
(Külastatud 115 korda, 1 külastust täna)