Iisraeli kosmoseprogrammi endine juht: Inimesed on kontaktis tulnukatega, aga seda hoitakse saladuses, kuna inimkond pole selleks valmis

Iisraeli ja USA võimud on pidanud salaja ühendust tulnukate ühendusega, aga seda pole seni avalikustatud, sest inimkond pole selleks veel valmis, rääkis Iisraeli endine kosmoseprogrammi juht Haim Eshed.

87-aastane Eshed, kes juhtis Iisraeli kosmoseprogrammi ligi 30 aastat ütles, et tulnukad on olemas ja ühenduses inimestega. Tulnukate „Galaktiline Föderatsioon” omab maa-alust baasi Marsil ja seda juhitakse koos USA-ga, vahendab Jerusalem Post.

Eshedi väitel aga pidid tulnukad sekkuma ja kõrvaldama võimult Donald Trumpi, kuna Trump tahtis nende saladused paljastada.

Iisraeli kosmoseoprogrammi endise juhi väitel ei tule tulnukad enne välja, kui inimesed saavad aru, mis on kosmos ja kosmoselaevad. Eshed ei öelnud, kui kaua on tulnukatega ühendust peetud, aga märkis, et osa kontaktist toimus Donald Trumpi presidendiks oleku ajal.

USA võimude ja tulnukate vahel sõlmiti salajane kokkulepe, et uurida universumi. Tulnukad on palunud endast mitte rääkida, kuna inimkond pole selleks veel valmis. Trump oli tahtnud asja avalikustada, aga tulnukad olevat öelnud, et inimkond peab kõigepealt maha rahunema.

Tulnukad ei taha hüsteeriat, nad tahavad, et olukord rahuneks. Seni hoiavad tulnukad oma tegevust saladuses. Nad tahavad, et inimkond veel areneks ja saaks aru, mis on kosmos ja kosmoselaevad.

Eshed ütles, et tulnukatel on sõlmitud USA valitsusega kokkulepe, mille alusel tehakse Maa peal katsetusi. Nende huvi on teha universumis eksperimente ja nad vajavad inimesi abilisteks.

Tulnukate esindajad on Marsil maa-aluses baasis, seal töötavad ka USA astronaudid. Eshed ütles, et tuli selle infoga välja alles nüüd, kuna selleks ollakse rohkem valmis. Ta ütles, et veel 5 aastat tagasi oleks ta sellise jutu peale haiglasse paigutatud. Ta ütles, et kõik, kellele ta sellest rääkis ütlesid, et ta on aru kaotanud.

Praegu ülikooli professorina ametis olev Eshed on kirjutanud asjast ka raamatu ja kirjeldab seal, kuidas tulnukad on ära hoidnud tuumasõjad. Eshed töötas varem Iisraeli kaitseministeeriumis kosmoseosakonna juhina. Tema käe all viidi orbiidile salajasi satelliite, et hoida silma peal Iraani tuumaprogrammil.

Iisrael valmistab ette oma Kuu-lendu. Siiani on maandunud Kuu peal vaid USA, Hiina ja endise NLiidu raketid. USA ja Hiina planeerivad ka lende Marsile.

USA president Donald Trump asutas eelmisel aastal Kosmoselaevastiku, esimese uue sõjaväe struktuuri viimase 70 aasta jooksul. USA kaitseministeeriumi andmetel hakkab uus üksus tegelema UFO-dega.

USA kaitsejõud on viimasel ajal avaldanud mitu videot, kus on näha tundmatud lendavad objektid. Üks video on pärit 2004. ja teine 2015. aastast.

Former Israeli space security chief says aliens exist, humanity not ready

Has the State of Israel made contact with aliens? According to retired Israeli general and current professor Haim Eshed, the answer is yes, but this has been kept a secret because “humanity isn’t ready.”

Kommentaarid
(Külastatud 2,856 korda, 1 külastust täna)