Ettevaatust: koroonavaktsiin võib huuletäite paiste ajada

Paljud kuulsused on lasknud oma huultesse süstida täidet, et need lihavamad paistaksid, aga koroonavaktsiin võib selliselt täidetud huuled paiste ajada.

USA toidu- ja ravimiameti hoiatuse kohaselt võivad koroonavaktsiinid mõjuda halvasti huuletäidetele. Kõigil, kel on tehtud täitesüste huultesse või mujale, võib esineda koroonavaktsiini tagajärjel paistetust, vahendab ABC7.

Reaktsioon on väidetavalt immunoloogiline. Huulte paistetust saab alla võtta hormoonpreparaatidega. Hoiatus on seotud asjaoluga, et kõik patsiendid, kellel olid tehtud täitesüstid ja kes said firma Moderna koroonavaktsiini, paistetasid need kohad peale vaktsineerimist üles.

Moderna COVID-19 vaccine causes swelling and inflammation in patients who have cosmetic facial fillers

The FDA advisory committee reviewing the new Moderna vaccine has noted a specific side effect involving several trial participants who have cosmetic facial fillers. Local board certified dermatologist Dr. Shirley Chi explains what the FDA committee noted. “In these cases the patients all had swelling and inflammation in the area that was given the filler.

Kommentaarid
(Külastatud 931 korda, 1 külastust täna)