99-aastane Horvaatia naine seljatas koroona ja tunneb end hästi

99-aastane Horvaatia naine Margareta Kranjcec seljatas koroonahaiguse COVId-19 ja ütles, et tunneb end hästi.

Naine lasti haiglast välja pärast kolm nädalat kestnud ravi. Naine elab Karlovacis ja nakatus sealses vanadekodus koos teiste elanikega, vahendab Daily Mail.

Neine on üle elanud kaks ilmasõda ja on kogu elu olnud hea tervise juures. Vanadekodusse kolis naine üsna hiljuti.

Naine lamab oma ea tõttu voodis, aga muidu on igati vitaalne ja tal pole mingeid kroonilisi haigusi. Naisele on elu jooksul tehtud ainult üks operatsioon 40 aastat tagasi ja ta võtab vererõhu vastu rohtusid.

Croatia’s 99-year-old Covid-19 patient gives thumbs up after recovery

Margareta Kranjcec was released from hospital after three weeks of treatment She contracted Covid-19 in October, along with several residents of the old people’s home where she lives in the central city of Karlovac A survivor of two wars, Kranjcec reportedly has enjoyed good health all her life and only recently moved into the Sveti Antun Home for the Elderly A 99-year-old Croatian woman has given doctors the thumbs up after beating coronavirus on Thursday.

Kommentaarid
(Külastatud 113 korda, 1 külastust täna)