30-aastane juutuuber sai koroona, laps võeti varem välja, naine ise on koomas

30-aastane briti juutuuber Grace Victory oli viimaseid kuid lapseootel, kui nakatus koroonaga. Arstid otsustasid lapse tähtsajast kaks kuud varem välja võtta. Päev pärast sünnitust naise olukord halvenes ja ta pandi koomasse.

Sotsiaalmeedia staar nakatus koroonaga kaks nädalat tagasi. Tema seisukord halvenes ja arstid otsustasid lapse jõululaupäeval 24. detsembril välja võtta. Päev hiljem naise seisund halvenes, edastavad naise lähedased sotsiaalmeedias.

Naisel sündis poeg, mis on tema esimene laps. Tal olid muidu koroona leebed haigusnähud, aga järsku tervis halvenes. Arstid otsustasid võtta jõululaupäeval välja lapse, kes oleks muidu pidanud sündima veebruaris.

Beebi oli terve, aga naisel tekkisid peale sünnitust hingamisraskused ja ta paigutati intensiivi. Naine pandi intensiivis kunstlikusse koomasse. Tema seisund on stabiilne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grace 🌱 she/her (@gracefvictory)

Kommentaarid
(Külastatud 619 korda, 1 külastust täna)