Viini rünnakus vähemalt 3 surnut ja 15 haavatut

Austria pealinnas Viinis eile esmaspäeva õhtul toimunud terrorirünnakus hukkus vähemalt 3 ja sai haavata 15 inimest.

Ründajaid oli esialgsetel andmetel mitu ja tulistamised toimusid mitmes kohas Viini kesklinnas. Üks ründaja pääses põgenema. Politsei soovitab Viini kesklinna ja ühistransporti vältida, vahendab Daily Mail.

Austria siseminister Karl Nehammer ütles, et tegemist on terrorirünnakuga. Tulistamine toimus Viini sünagoogi juures. See oli viimane öö enne tänasest kehtima hakkavaid piiranguid Austrias, seetõttu oli tänavatel palju inimesi.

Kuivõrd üks terrorist pääses põgenema, siis jätkub tema tagaajamine. Viini lastel täna koolides õpet ei toimu.

Hukkunutest on üks terrorist ja kaks tsiviilelanikku. Üks politseinik on raskelt haavatuna haiglas. Viini linnapea Michael Ludwig ütles, et haiglasse toodi 15 inimest, kellest 7 on raskes seisus.

Austria ametivõimude info kohaselt olid ründajatel automaatrelvad, tegemist oli hoolikalt ette valmistatud rünnakuga.

Police hunt ‘multiple suspects’ after Austrian terror attack

Several people are thought to have been killed in a shooting rampage across six different places in Vienna Police are urging people to avoid public transport and the Vienna city centre as they deal with the incident There are reports of several attackers, with one accomplice said to have ‘blown

Kommentaarid
(Külastatud 556 korda, 1 külastust täna)