Vihti hooldekodus on koroona, enamus elanikke nakatunud

Soomes lõunaosas asuvas Vihti hooldekodus on enamus hoolealuseid nakatunud koroonaviirusega. Nakkus on tuvastatud ka hooldekodu töötajatel.

Vihti Kaarikeskuse Viljonkotis on 15 elanikku, kellest 10 on tuvastatud koroonaga nakatumine. Lisaks on nakatunud kolm hooldekodu töötajat, vahendab Iltalehti.

Asjast andis teada Vihtis tegutsev sotsiaalteenuste ettevõte Kaviainen täna laupäeval. Viljonkoti hooldekodu isoleeriti eile reedel. Olukord hooldekodus on rahulik.

Karviaineni andmetel on hooldekodus järgitud vajalikke ohutusnõudeid. Vihti kuulub Helsingi ja Uusimaa ravipiirkonda, mis on nakatumiste arvu kiire kasvu faasis.

Vihti vallas on nakkushaiguste registri andmetel kokku tuvastatud 78 nakatumist.

Vihtiläisessä hoivakodissa koronaa – valtaosa asukkaista saanut tartunnan

Myös hoivakodin työntekijöillä on todettu tartuntoja. Vihdissä sijaitsevassa hoivakoti Kaarikeskuksen Viljonkodissa on todettu useita koronavirustartuntoja. Hoivakodissa on 15 asukasta, joista kymmenellä on todettu tartunta. Asukkaiden lisäksi koronavirustartunnan on saanut kolme hoivakodin työntekijää. Perusturvakuntayhtymä Karviainen tiedotti asiasta lauantaina. Karviainen on Karkkilan ja Vihdin muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Viljonkoti on eristetty perjantaina.

Kommentaarid
(Külastatud 307 korda, 1 külastust täna)