Uus info: Helsingi kahtlusalust 16-aastast tapjat kahtlustatakse ka tapmiskatses Tamperes, aga teda ei vahistatud

MTV uudiste andmetel kahtlustatakse Helsingis Vallilas toime pandud inimese tapmises kahtlustatavat 16-aastast noorukit ka kuu aega tagasi Tamperes toime pandud tapmiskatses.

Poiss oli pussitanud tema jaoks võõrast meest 3. oktoobril Kaukajärvi keskuses eluohtlikult kõhtu. 16-aastane mustlaspoiss ja temaga koos lastekodust põgenenud 15-aastane nooruk otsustasid ettejuhtuvalt isikult röövida raha. Ohvriks langenud mehel raha polnud ja 16-aastane lõi meest terariistaga kõhtu. Kannatanu viidi haiglasse ja tema elu pole enam ohus.

Politsei soovis nooruki vahistada, aga Pirkanmaa kohus mõistis talle vaid liikumiskeelu. Nüüd, vaid kuu peale Kaukajärvi juhtumit kahtlustatakse sama noorukit Vallila pussitamises, kus ohver suri saadud vigastuste tagajärjel. Poissi kahtlustatakse tapmises.

MTV andmetel on ülejäänud kaks Vallila pussitamises kahtlusalust välismaa taustaga.

Kommentaarid
(Külastatud 255 korda, 1 külastust täna)