Trump laseb Bideni Valgesse majja ainult siis, kui viimane tõestab ära, et sai 80 miljonit häält ausal teel

USA president Donald Trump andis sotsiaalmeedias teada, et laseb rivaali Joe Bideni Valgesse majja ainult siis, kui viimane tõestab ära, et sai 80 miljonit häält ausal teel.

„Biden pääseb Valgesse majja presidendina ainult siis, kui ta tõestab ära, et naaruväärsed „80 000 000 häält” polnud pettusega ega seadusevastaselt saadud. Kui vaatate, mis toimus Detroidis, Atlantas, Philadelphias ja Milwaukees, suur valimispettus, siis on tal suur lahendamata probleem,” märkis Trump.

Trump pole seni teatanud, millal ta Valgest majast lahkub ja võitjaks kuulutatud Joe Biden on hakanud juba kartma, et ei pääsegi Valgesse majja.

No Title

Biden can only enter the White House as President if he can prove that his ridiculous “80,000,000 votes” were not fraudulently or illegally obtained. When you see what happened in Detroit, Atlanta, Philadelphia & Milwaukee, massive voter fraud, he’s got a big unsolvable problem!

Kommentaarid
(Külastatud 1,720 korda, 1 külastust täna)