Tallinki laeval läksid inimesed bändi esinemise ajal tantsima – turvavahesid ei hoitud, maskide kasutamisest rääkimata

Üks Tallink Silja kruiisilaeval Victoria sõitnud inimene imestas, et möödunud ööl bändi esinemise ajal tormasid inimesed lavale ning seal ei järgitud mingeid turvavahesid ega kasutatud näomaske.

Tegemist oli Vaasa punk-rock grupiga Klamydia, mis laeva ööklubis esines. Soomlane Sami võttis selle kõik videosse, vahendab MTV.

Soomlase väitel oli tantsupõrand bändi esinemise ajal inimesi täis. Mingeid turvavahesid seal ei järgitud ja maske polnud samuti näha.

Muidu oli laeval turvanõudeid järgitud ilusti ning rahvas hoidis end vaos. Maske ööklubis siiski näha polnud.

Soomlase väitel võiks selliseid esinemisi edaspidigi korraldada, aga turvanõudeid peaks sellegipoolest järgima. Oleks hea, kui näiteks tantsupõrandale ei mindaks ning jälgitaks esinemist oma istekohalt. Esinemised võiks olla korraldatud nii, et inimesed saaks neid jälgida turvaliselt.

Tallinki esindaja Marika Nöjd ütles, et ööklubis läks Klamydia esinemise ajal olukord käest ära vaatamata hoiatustele. Ööklubis püüti leida kõigile külastajatele istekohad. See aga esinemise ajal ei töötanud.

Tantsupõrand polnud siiski suletud. Soovi korral sai minna lava ette. Laeval on soovitatud inimestel hoida turvavahesid ja kasutada maske. Piltidelt ja videotest on näha, et rahvast oli ettenähtust rohkem. Nöjd loodab, et seoses esinemisega ei tule juurde uusi nakatumisi.

Nöjd ütles, et pole teada, kas lava ees oli haigustunnustega inimesi. Esmaspäeval arutatakse, kas peaks tantsupõranda sulgema ja kas selliseid esinemisi saab üldse enam korraldada.

Nöjdi väitel on kruiisilaevadel toimunud väga vähe kontserte. Kui esinemine välja arvata käituti läinud ööl laeval muidu korralikult, hoiti turvavahesid ja kasutati maski. 22 tunni kruiisist möödusid 21 tundi igati korralikult, märkis Nöjd. Lõpus aga unustasid inimesed ennast ära.

Kommentaarid
(Külastatud 10,296 korda, 1 külastust täna)