Soomlanna jõudis Audi omanik olla vaid paar tundi, kui sõitis otsa põdrale – kindlustus jättis hüvitiseta

Teadmatus kaskokindlustuse tingimuste kohta pani väga raskesse seisu naise, kes sõitis autoga otsa põdrale.

Oulu naine Jenna (nimi muudetud) tegi autoga avarii Soome põhjaosas Pulkkila külas. Kuigi auto sai tõsiselt kannatada ja põder heitis hinge, pääses Jenna ise vaid mõne kriimuga. Juhtum aga põhjustas palju stressi ja muret, kuna mitu nädalat peale õnnetust pole kindlustus veel kahju hüvitanud, vahendab MTV.

Jenna oli ostnud linnamaasturi Audi Q7 Jyväskylä autopoest vaid paar tundi enne õnnetust, aga isegi kindlustus veel ei teadnud, kas autole tehtud kasko on jõus või mitte.

Kahju saanud Audi pukseeriti Oulus asuvasse töökotta. Kuigi automüüja oli Audile teinud laia kasko enne, kui Jenno salongist välja sõitis, ei ole sellest olnud palju abi, sest asjad on venima jäänud.

Kohe peale õnnetust järgmisel päeval sai Jenna hinnangu remondisumma kohta ja teate, et sama teade oli saadetud ka kindlustusfirmale. Algul teatas kindlustusfirma, et auto läheb hüvitamisele, aga hiljem asendus see võimaliku hüvitamisega.

Jenna on helistanud kindlustusfirmasse ja küsinud, milles asi, aga sealt ei taheta eriti vastata. Asendusautot samuti ei saa, kuna kindlustus ja auto on veel automüügifirma, mitte aga naise nimel.

Automüügifirma ei saa Jenna väitel midagi teha. Algul teatas kindlustusfirma, et kasko polnud veel kehtiv, siis aga käesoleva nädala esmaspäeval öeldi, et ikka oli kehtiv kindlustus.

Linnast eemal elav kahe lapse ema on pidanud võtma omale rendiauto, kuna bussid nädalavahetusel ei sõida. Rendiautosse ei saa aga võtta pere kahte koera, mis on tekitanud probleeme. Jenna loodab nüüd saada kindlustusfirmalt vastuse, et asjad edasi läheksid. See teema ärritab kõvasti, rääkis Jenna, kuuldavasti üritab kindlustusfirma tegutseda kiiresti, aga asjast on kulunud juba kaks nädalat.

Jenna ei tea ka ise, mida ta oleks pidanud teisiti tegema. Talle ei tulnud mõttessegi, et midagi on valesti, kuna lai kasko oli jõus ja auto leping käes. Jenna räägib, et samast firmast oli võetud ka varasema auto kindlustus, nüüd aga ei saa enam aru, milles on probleem. Nüüd selgub, et kui on õnnetus, siis polegi kindlustusest abi. Küll aga on kindlustusmaksed ilusti vastu võetud.

Kommentaarid
(Külastatud 1,798 korda, 1 külastust täna)