Soome minister: koroona ohtlik mutatsioon võib levida ka Soome karusloomafarmidesse

Soome keskkonnaminister Krista Mikkonen andis sotsiaalmeedias teada, et koroona ohtlik mutatsioon võib levida ka Soome karusloomafarmidesse.

Seetõttu on Soome veterinaar- ja toiduamet alustanud karusloomafarmides intensiivset koroonatestimist.

Taanis on otsustatud hävitada kõik mingid pärast seda, kui farmides hakkasid inimesed nakatuma minkide hulgas leviva koroonaviiruse mutatsiooniga. Nakatumisi on tuvastatud ka Prantsusmaa, Hispaania ja USA karusloomafarmides.

No Title

Suomen viranomaiset seuraavat turkistarhojen tilannetta.Emme voi sulkea pois mahdollisuutta,että koronavirus leviää myös kotimaisille tarhoille.Tarvitsemme selvän toimintasuunnitelma tilanteen varalle.Viruksen leviäminen estettävä myös eläimestä ihmiseen. https://t.co/50DRRlIMK0

Kommentaarid
(Külastatud 197 korda, 1 külastust täna)