Šokeeriv juhtum Rootsis: hobusejuht vägistas hobuseid ja koeri

Rootsis paljastus julm hobuste ärakasutamise juhtum, mis tuli välja, kui hipodroomi hobusejuhilt hakati videotega raha välja pressima.

Meessoost juht rääkis politseile, et kõik sai alguse sellest, kui temaga võttis ühendust üks naisterahvas. Naine oli öelnud, et kui mees teeb teatud asju, siis teeb naine teatud asju tema heaks. Ahvatlus pani meest piiri ületama, vahendab Aftonbladet.

Juht rääkis politseile, et vägistas loomi ja oli ühte hobust löönud. Ta salvestas juhtunu videosse.

Mees tunnistas, et asi läks niikaugele, et ta mõtles, mis siis, kui see välja tuleb. Siis on tema karjääril kriips peal.

Juhtum tuli välja, kui juht tegi politseile avalduse seoses väljapressimisega. Mees rääkis, et kaks talle tundmatut meest nõudsid temalt algul 12 700 eurot ja pool aastat hiljem 29 000 eurot.

Väljapressijad ähvardasid saata juhi perele, sõpradele ja ülemusele seksuaalse sisuga materjali mehe kohta. Väljapressijatel oli üle 170 video, millel „juht tegi asju koos loomadega”.

Videotes kasutas mees seksuaalselt ära koeri ja hobuseid. Juht tunnistas, et pani toime loomakaitse-alase kuriteo. Küll aga eitas ta väljapressijate väidet, et tema oli kõikidel videotel. Mees rääkis, et saatis küll videod ära, aga kõigil nendel polnud tema. Ta oli guugeldanud videoid ja neid saatnud. Ta polnud ise kõigil 170 videol.

Väljapressimises kahtlustatakse kahte meest, kellest üks on 29-aastane ja teine 39-aastane. Vanem mees end süüdi pole tunnistanud. Vanem mees rääkis, et oleks küll raha võtnud, aga siis tagasi andnud ja öelnud, et nii enam teha ei tohi. Ta ütles, et oleks müünud videod väljaandele Aftonbladet, kui oleks raha tahtnud.

Rootsi hobuvõiduajamiste ühendus teatas teisipäeval, et kõnealusel hobusejuhil on ajutiselt võistluskeeld. Ühendus alustas asja kohta ka ise uurimise.

Kui meedias kirjutatu tõele vastab, on tegemist eriti raske juhtumiga, rääkis ühenduse juht Maria Croon väljaandele Trav 365. Tegemist on loomakaitse-alase kuriteoga ja rikub ka Rootsi võiduajamiste reegleid. Isik on aktiivne võistleja, mistõttu tuleb kiiresti reageerida.

Rootsis on koertega seksimise eest ette nähtud rahatrahv.

Filmade sexuella övergrepp på hästar

En svensk travkusk har utsatts för utpressningsförsök av två män. Anledningen: det ska ha funnits över hundra filmer när travkusken begår övergrepp på djur. – Min karriär är över, säger kusken i polisförhör. Vid flera tillfällen ska den svenske travkusken blivit utsatt för utpressningsförsök av två för honom okända män, uppger Värmlands Folkblad.

Kommentaarid
(Külastatud 6,763 korda, 1 külastust täna)