Rootsis ründas maskis noamees kooliõpilasi

Rootsis tungis tänase reede, 13. novembri hommikul koolimajja noaga varustatud maskis mees, kes oli taga ajanud õpilasi. Õpilased lukustasid end klassidesse ja keegi viga ei saanud.

Juhtum oli Vårgårda omavalitsuses, mis asub Rootsi lääneosas ja kus elab ligi 5000 inimest. Politsei info kohaselt kannatanuid pole. Kahtlusalune noamees on kadunud. Politsei sai väljakutse hommikul kella 9 ajal. Politsei selgitab kohapeal toimunu asjaolusid, vahendab Expressen.

Omavalitsuse info kohaselt oli kool tõepoolest ohus ja õpilased suleti klassidesse. Politseil pole täpsemat infot, mis juhtus. Noameest oli näinud vaid üks õpilane, kes teatas sellest kooli töötajatele. Politsei jätkab kooli valvamise ja tunnistajate ülekuulamisega.

Larm om maskerad man som jagat elever med kniv

Polisen fick larm under fredagsmorgonen om att en man beväpnad med en stor kniv har jagat elever på en skola i Vårgårda. – Vi har ingen annan möjlighet än att ta det på största allvar, säger Pontus Lilja, kommunikatör vid Vårgårda kommun.

Kommentaarid
(Külastatud 677 korda, 1 külastust täna)