Porvoo kogudus pakub seoses traagilise juhtumiga õpilastele ja lapsevanematele hingeabi

Porvoo kirikukogudus andis teada, et pakub seoses algklasside kooliõpilase traagilise surmaga hingeabi nii õpilastele kui lapsevanematele.

Porvoo soome koguduse õpetaja Pontus Salmi ütles, et kooli jaoks on see suur kriis ning lapsed on šokeeritud, kuna nad olid juhtunu ajal sündmuskohal.

Juhtum puudutab kirikuõpetaja sõnul tervet Porvoo linna. See on kriis nii lapse perekonna kui kooli jaoks. Tegemist on esimese sellise uppumise juhtumiga kogu Porvoo ujula ajaloos, lisaks oli tegemist väikse lapsega, kes oli pikapäevarühmas. See on väga traagiline, ütles Salmi.

Porvoo kogudus teeb koostööd koolidega ja nii on see ka nüüd. Üks kiriku töötaja läks täna hommikul koolimajja. Kirikuõpetaja tuletab meelde, et leina korral ei tohiks keegi üksi jääda. Kirik toetab kõiki linnaelanikke. Kirikukogudus on andnud teada, et pakub abivajajatele hingeabi.

Kommentaarid
(Külastatud 3,277 korda, 1 külastust täna)