Naine vägistas Helsingis oma ohvri joogipudeliga, seda tüdruksõbra nähes

Helsingi kohus mõistis ligi 40-aastasele naisele vägistamise, röövi ja vabaduse võtmise eest 3 aasta ja 2 kuu pikkuse reaalse vanglakaristuse.

Lugu puudutas vägivaldset tegevust ühes Soome narkogrupeeringus 2017. aastal. Lisaks vägistajale mõisteti kohtus 1992. aastal sündinud naisele 2 aasta ja 7 kuu pikkune reaalne vangistus, 1981. aastal sündinud naisele aasta ja 4 kuu pikkune reaalne vangistus, 1981. aastal sündinud mehele 2 aasta ja 10 kuu pikkune reaalne vangistus ning 1970. aastal sündinud mehele pooleteise aasta pikkune tingimisi vangistus, vahendab Iltalehti.

Kuritegudel oli kaks kannatanut: vägistatud isik ning tema tüdruksõber. Otsuse avalikust osast ei tule välja, kas kannatanu oli mees või naine.

Asi sai alguse sellest, et kannatanu pidi ühelt süüaluselt narkootikume ostma. Raha oli kannatanu käes ja süüalune tahtis seda temalt kätte saada, sõimates teda rotiks.

Prokuröri väitel meelitasid väljapressija ja noorim naine kannatanu ühte korterisse, kus hakkasid kannatanut rusikatega peksma. Peksu eesmärk oli saada raha, aga kannatanul seda polnud. Pärast seda viidi kannatanu teise linnaossa. Teises kohas tiriti kannatanu tualetti ja temal ähvardati murda sõrm. Kannatnut peksti pesapallikurikaga ja kirve tömbi otsaga.

Selles faasis oli juures ka kannatanu tüdruksõber. Naine oli sunnitud vaatamata, kuidas tema partnerit maas peksti. Vägivalla ajal tõmbas 40-aastane naine ohvril püksid osaliselt jalast. Süüdimõistetu võttis limonaadipudeli ja lükkas selle kael ees kannatanu pärakusse.

Peksti ka kannatanu tüdruksõpra. Naiselt nõuti tema sõbra võlga, teda ähvardati noaga. Üks süüalustest lõi naisele haamriga vastu varbaid ja pesapallikurikaga vastu pead. Vägistaja lõi needipüstoliga neete naise jalgade sisse ja lõikas tal juuksed maha.

Süüalused end eriti milleski süüdi ei tunnistanud. 40-aastane naine eitas millegi toppimist pärakusse ja väitis, et isegi kui see juhtus, polnud sel seksuaalset alatooni.

Kohus aga leidis, et tegemist oli eriti alandava teoga, mis pandi toime tüdruksõbra ja teiste juuresolekul. Kannatanu oli teo toimepanemise ajal olnud ränga peksu ohver.

Vägistaja otsustati vangi jätta. Lisaks peab ta kannatanule maksma 5000 eurot hüvitist. Lisaks saavad mõlemad kannatanud neljakohalised summad vägivalla- ja varavastaste kuritegude eest.

Otsus pole veel jõustunud.

Nainen raiskasi uhrinsa tämän tyttöystävän silmien edessä Helsingissä

Tekovälineenä oli juomapullo. Nainen on saanut tuomion törkeästä raiskauksesta Helsingissä. Yhden päivän aikana tapahtunut rikossarja käsitti myös vapaudenriiston ja ryöstöjä. Nainen raiskasi valmiiksi pahoinpidellyn uhrin limsapullolla. Helsingin käräjäoikeus on tuominnut noin 40-vuotiaan naisen törkeästä raiskauksesta, törkeästä ryöstöstä, ryöstöstä ja vapaudenriistosta 3 vuoden ja 2 kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

Kommentaarid
(Külastatud 5,749 korda, 1 külastust täna)