Müsteerium: koroona kohta Wuhanist välismaailmale infot jaganud Briti tudeng leiti oma ühikast surnuna

Välismaailm sai Hiinas Wuhanis valitsevast koroona epideemiast teada seal keeleõpetajana töötanud 26-aastase Briti kodaniku Connor Reed’i kaudu.

Reed oli ühtlasi esimene Briti kodanik, kes koroonaga nakatus ja ta vahendas oma muljeid haiguse ja karantiini kohta Wuhanis. Reed leiti aga ootamatult 25. oktoobril surnuna tema Wales’i Bangori ülikooli ühiselamu toast, vahendab Daily Mail.

Reed asus Bangori ülikooli hiina keelt õppima. Tema toakaaslased leidsid ta aga 25. oktoobril ühikatoast surnuna. Surma põhjus on siiani teadmata. Politsei info kohaselt midagi kahtlast ei tuvastatud, viidates võimalusele, et tegemist oli enesetapuga. Mehe Austraalias elavad vanemad aga polnud temaga suheldes märganud midagi kahtlast.

Politsei väitis esialgu, et Reed oli kukkunud toolilt ja oma pea ära löönud, aga ülikooli info kohaselt see nii ei olnud. Vanemad kahtlustavad, et tegemist võis olla mingi koroona põhjustatud tüsistusega.

Mystery death of Briton who revealed Covid cover-up

Student Connor Reed, 26, caught the virus while working at a school in Wuhan Became famous for haunting dispatches as the first Briton to have caught Covid Connor was found dead in his room at Bangor University on Sunday, October 25 Parents Rod and Hayley Reed, who now live in Australia, spoke to The Daily Mail As the first Briton known to have caught coronavirus, Connor Reed did much to enlighten us about the then mysterious disease.

Kommentaarid
(Külastatud 837 korda, 1 külastust täna)