Mees ründas Soome söögikohas teisi ootamatult kruvikeerajaga, pandi aastateks vangi (lisatud video, nõrganärvilistele mittesoovitav)

Helsingis Malminkartanos ründas augustikuus üks mees talle tundmatuid inimesi kruvikeerajaga. Asi sai alguse sellest, kui kolm osaliselt tuttavat mees mängisid piljardit.

Äkitselt ründas aga neile tundmatu 36-aastane mees ühte neist ja hakkas teda kruvikeerajaga lööma pea ja kaela piirkonda. MTV on sellest pannud üles valvekaamera video. NB! Videos on häirivad kaadrid, nõrganärvilistele mittesoovitav.

Kui kannatanu põgenes ruumist, ründas mees teist inimest. Videos on näha, kuidas süüalune viskas lauas istunud meest esialgu piljardipalliga ja siis ründas teda kruvikeerajaga.

Politsei info kohaselt lööja ei rahunenud, vaid sai hoogu juurde ja viskas veel särgigi seljast. Ründajat süüdistati tapmiskatses, aga talle määrati nelja aasta ja ühe kuu pikkune vanglakaristus vägivalla ja muude kuritegude eest. Mees oli teo toimepanemise ajal joobes.

Politseid pani imestama teo motiiv. Nimelt oli mees pärast öelnud, et tundis, et teda peteti. Ründajale oli jäänud mulje, et üks piljardi mängijatest oli kurttumm, mida ta tegelikult ka oli. Siis aga oli ründaja järsku avastanud, et piljardi mängijad rääkisid ja suhtlesid omavahel. Mees tundis ent sellest petetuna kukkus teisi kruvikeerajaga lööma.

Video ei herkille: Mies koki tulleensa huijatuksi helsinkiläisravintolassa: Hyökkäsi ruuvimeisselin kanssa tuntemattomien kimppuun

Elokuinen ravintolailta Helsingin Malminkartanossa sai hirvittävän käänteen, kun mies alkoi pahoinpidellä kahta itselleen tuntematonta miestä silmittömästi ruuvimeisselillä. Rikospaikan videolla näkyy, miten tapahtumat etenivät. Video ei herkimmille.

 

Kommentaarid
(Külastatud 560 korda, 1 külastust täna)