Mängurite emotsionaalne rännak läbi nelja aastaaja

Kes vähegi on kokku puutunud videomängudega mistahes platvormil teavad, et mängimine on närvikavale korralik ameerika mägedel sõit. Samamoodi mängivad meie emotsioonidel ka suuri võite lubavad õnnemängud. Kindlasti olete näinud videoid inimestest virutamas mängupulte telerisse, arvutiekraani ees sõimlemas või karjumas lähedaste peale, kes neid mängimise ajal segavad. Tänapäeva arvuti- ja õnnemängudel on võime tuua meis lühikese aja jooksul esile rida emotsioone – rõõmu, viha, üllatust, õnne, pettumust või hirmu.

Kõiki neid tundeid, mida üks mängur läbi elab, on võimalik võrrelda nelja aastaajaga.

Kevad – algus

Põsed õhetavad ootusärevusest, sest ostsid uue mängu või avastasid enda jaoks esmakordselt online kasiino. Panustamine viib esimeste võitudeni. Tunded on positiivsed ja ootused suured, sest edasi saab ju vaid paremaks minna? Rahulik on ka videomängu algus. Koletistejahtija Geralt kappab hobusega metsateel ja raskemate bossi võitlusteni pole veel jõutud. Olenevalt videomängust saad muidugi ise valida kui närvi sa tahad minna, sest mängu raskusastet saad tavaliselt ise valida. Sisemiselt oled rahulik ja võid mängimise igal ajal lõpetada.

Suvi – rahu

Läheb ikka veel hästi. Geralt on esimesest bossist jagu saanud, natuke pulss tõusis, aga tervisega on siiski veel korras. On ette tulnud ka mõningaid ärevamaid momente, sest mäng jäi pooleli just kõige põnevama koha pealt, aga sinul on vaja päeval tööl või koolis olla ning ootusärevus tapab. Õhtu ei taha kuidagi kätte jõuda ja rõõm on suur kui lõpuks mängupuldi või hiire kätte saad võtta.

Emotsioonid on valdavalt positiivsed, oled üllatunud, et õnnemängus raha nii kergelt võib tulla. Vaimusilmas näed end juba Vahemerel isiklikul luksusjahil kokteile nautimas, sest bingos on tulnud paar suuremat võitu. Slottides pole küll suuremat võitu tulnud, aga ega see paari saja eurone kaotus veel väga ei morjenda. Annad oma eelarve võimalustest endale aru ja suudad õigel ajal lehelt lahkuda. Bitcoiniin sijoittaminen on tark viis oma võidetud raha veelgi rohkem kasumit teenima panna ning unistus kokteilide nautimisest jahil tuleb järjest lähemale.

Sügis – hämarus

Hakkab kuidagi pimedamaks ja jahedamaks kiskuma. Pangakontolt hakkab rahasumma kahanema ja ka jahti pole enam mereteel näha. Hinge hakkab pugema ärevus ning väikestviisi ka viha, et miks see miljon ennast ikka nii kaua oodata laseb? Eelarve enam nii väga ei huvitagi, kindlasti järgmine sissemakse õigustab ennast, kindlasti see võit tuleb. Kui seda ei juhtu,on hinges segadus. Oled oma videomängus jõudnud poole peale ning mitmeski võitluses läheb kümneid kordi enne kui bossist jagu saad. Selja taga on magamata öid, sõnelusi lähedastega kes üritavad sulle selgeks teha, et oma ajaga oleks sul targematki teha kui arvutiekraani ees istuda.

Kommentaarid
(Külastatud 126 korda, 1 külastust täna)