KUUM: Helsingis tapeti noor mees, üks kahtlusalustest on 14-aastane nooruk

Politsei uurib ööl vastu laupäeva Helsingis toimunud tapmise juhtumit. Sündmuskoht oli Mäkelänkatu ja Päijänteentie ristmikul Alepa poe juures.

Vastavalt politseile saabunud teatele oli asjaosalisi mitu. Politsei kohale saabudes olid kahtlusalused lahkunud. Ohver, 2001. aastal sündinud mees toimetati kiiresti haiglasse, kus ta suri saadud vigastuste tagajärjel, vahendab MTV.

Teos kahtlustatakse praegu kolme poissi. Politsei on kätte saanud kaks kahtlusalust ja üks on vahi all. Kahtlusalused on 14- ja 16-aastased.

Politsei viis laupäeval sündmuskohal läbi tehnilise ekspertiisi ja vaatas läbi valveklaamerate lindistused. Kahtlusalused liikusid enne juhtunut Vallilas 5-liikmelises seltskonnas, kellest kaks olid tüdrukud. Politsei palub asjaga seotud tähelepanekud edastada e-posti aadressile vakivaltarikosyksikko.helsinki(at)poliisi.fi.

Kommentaarid
(Külastatud 4,579 korda, 1 külastust täna)