KUUM: Euroopat on tabanud koroona-plahvatus, Saksamaal lisandus korraga ligi 20 000 nakatumist

Maailma terviseorganisatsiooni WHO Euroopa piirkonna juht Hans Kluge hoiatas koroona-plahvatuse eest Euroopas, kui Saksamaal lisandus viimase ööpäevaga 19 990 uut nakatumist.

See on uus saksa rekord, mis lõi laupäevase rekordi 19 059. Ligi 20 tuhat nakatumist lisandus eile Ühendkuningriigis ning Prantsusmaal tuvastati eile 40 558 uut juhtu, mille järgnesid täiendavad piirangud Pariisis, vahendab Daily Mail.

WHO hoiatas ühtlasi, et peale nakatumiste suurt kasvu hakkab kasvama ka koroonasurmade arv. Pariisis on kehtestatud uued piirangud, kus öisel ajal kella 22-06 on keelatud tellida koju ning osta kaasa toitu ja alkoholi.

Kreeka teatas, et laupäeval algab kolme nädala pikkune üleriigiline karantiin. Uued koroonaga nakatumiste rekordid löödi Tšehhis ja Poolas.

Põhja-Euroopas läks Rootsi peaminister Stefan Löfven eneseisolatsiooni ning Norra peaminister Erna Solberg ütles, et olukord riigis on väga tõsine.

Germany closes in on Britain with record 20,000 new coronavirus cases

The Robert Koch Institute today said there had been a record 19,990 infections in Germany in last 24 hours That tops the previous record of 19,059 on Saturday and nearly matches the 20,018 cases in the UK yesterday France recorded 40,558 new cases yesterday and new restrictions have been put on Paris as a result WHO’s regional director for Europe Hans Kluge has warned of an ‘explosion’ of coronavirus cases in Europe Germany is closing in on Britain’s daily coronavirus cases after it recorded nearly 20,000 new coronavirus cases today, as countries across Europe battle a second wave.

Kommentaarid
(Külastatud 430 korda, 1 külastust täna)