Koroonapiirangud karmistuvad ka Tamperes, kus oli rekordarv nakatumisi

Tamperes ja Pirkanmaal tuvastati eile reedel, 27. novembril rekordilised 39 uut koroonaviirusega nakatumist. Tampere linnapea Lauri Lyly andis sotsiaalmeedias teada, et tegemist on murettekitava trendiga ning seetõttu on kavas piiranguid karmistada.

Lyly ütles uudisteagentuurile STT, et Tamperes on olnud suhteliselt vähe nakatumisi, aga nüüd on hakanud nakatumiste arv kiiresti kasvama. Seetõttu tahetakse kehtestada ennetavad piirangud, et ei tekiks sama hullu olukorda nagu Helsingi piirkonnas.

Lyly sõnul hakatakse vähendama inimeste omavahelisi kontakte, aga täpsemalt ta meetmeid veel ei kommenteerinud. Uutest piirangutest Tamperes ja Pirkanmaal antakse teada homme pühapäeval.

Pirkanmaal on viimase 14 päevaga tuvastatud 100 000 elaniku kohta 56,6 koroonaga nakatumist.

No Title

Pirkanmaalla ennätykselliset 39 uutta koronavirustartuntaa. Erittäin huolestuttava suunta. Mielestäni meidän täytyy kiristää voimassa olevia toimenpiteitä. Täytyy ottaa yhä useampia rajoituksia käyttöön ⁦@Tamperekaupunki⁩ ⁦@Tays_sairaala⁩ https://t.co/WNUeSqq2Ss

Kommentaarid
(Külastatud 269 korda, 1 külastust täna)