Kas tead neid? Soome politsei otsib metallifirmas vargil käinud mehi

Sise-Soome politsei palub abi kahtlusaluste varaste leidmiseks, kes viisid 16. augustil Multia vallas asuvast metallifirmast minema hinnalisi keevitusseadmeid ja plasmalõikureid.

Keevitusseadmete margid on Kemppi, Kempomat ja Alu fronius, plasmalõikurid on Hypeterm või Lincolm.

Kahtlusalused on kaks meest. Ühel olid jalas dressipüksid, mille vasemal säärel oli kiri „Hollister” ja tumeda jaki kapuutsil oli pea tagaosa valget värvi. Kahtlusalused vargad liikusid ringi ilmaselt Volkswagen Transporteri kaubikuga.

Keuru politsei palub avalikkuise abi kahtlusaluste tuvastamiseks. Kõik vihjed palutakse saata tööajal Keuru politseile numbril +358 295 448 176 või e-posti aadressil vihjeet.keski-suomi(at)poliisi.fi. E-kirjadele palutakse juurde panna pealkiri „Murto Multialla 16.8.2020”.

Kommentaarid
(Külastatud 740 korda, 1 külastust täna)