Hiina teadlaste uus teooria: koroona tuli hoopis Indiast

Kuigi maailmas kahtlustatakse, et koroona pääses lahti mõnest Hiina laborist, väidavad Hiina teadlased, et koroona on pärit hoopis Indiast, kus inimesed olid joonud 2019. aasta kuumal suvel vett koos loomadega samadest veekogudest.

Hiina teadlased väidavad, et neil on olemas tõendid, et viirus ei pärine Hiinast. Teadlased väidavad, et neil on infot viiruse pärinemise kohta Bangladesh’ist, USA-st, Kreekast, Austraaliast, Indiast, Itaaliast, Tšehhist, Venemaalt või Serbiast, vahendab Daily Mail.

Teadlased peavad tõenäoliseks, et viirus hakkas Indias levima eelmise, 2019. aasta kuumalaine ajal. Enne seda on Hiina süüdistanud koroona puhkemises USA-d ja Itaaliat.

Hiina teadlased väidavad nüüd, et koroonaviirus sattus Wuhani hoopis Indiast, kus see oli väidetavalt kandunud loomadelt üle inimestele, kui inimesed jõid 2019. aasta kuumalaine ajal saastunud vett.

Koroona allikaid uurib praegu ka Maailma Terviseorganisatsioon WHO, aga arvatakse, et viirus pärineb ikkagi Hiinast. Hiina teadlaste uuringus aga väidetakse, et viirus ei saanud pärineda Hiinast Wuhanist. Teadlased uurisid mutatsioone ja leidsid, et Indias ja Bangladeshis on neid kõige vähem, mis viitab sellele, et viirus võis pärineda sealt. Väidetavalt on mutatsioonid seotud viiruse liikumisega teistesse piirkondadesse.

Hiina teadlaste hinnangul võis viirus hakata Indias levima 2019. aasta juulis-augustis. Enne seda, mais ja juunis oli Indias olnud suur kuumalaine. Puudus oli joogiveest ja viirus võis loomadelt inimestele üle kanduda saastunud joogiveega.

Now Chinese scientists claim coronavirus originated in INDIA

Chinese scientists claim to have evidence Covid did not originate in the country Researchers say their evidence points to virus emerging in Bangladesh, the USA, Greece, Australia, India, Italy, Czech Republic, Russia or Serbia They say it is likely the virus originated in India during heatwave last summer It is not the first time China has pointed the finger of blame elsewhere, previously accusing the US and Italy of being the source Chinese researchers have claimed that coronavirus originated in India, in the latest attempt by academics to pin blame for the pandemic outside their borders.

Kommentaarid
(Külastatud 832 korda, 1 külastust täna)