Helsingi hotelli luks-sviidis rööviti ärimehelt kallis käekell – ärkas nuga kõri peal

Nelja noore ärimehe õhtu päädis ööl vastu eilset reedet Helsingi hotellis Presidentti sellega, et ühel neist rööviti noaga ähvardades sadu tuhandeid eurosid maksev käekell.

Röövitud mees on töötanud tehnoloogia start-up-idega. Mehed veetsid õhtut Helsingis, kuni läksid kella 21 ajal õhtul Sokos Hotel Presidentti katusesviiti koos poest ostetud jookidega, vahendab Iltalehti.

Nelja sõbraga liitusid veel kolm toredat meest, kes istusid tunde hotellitoas. Üks neist oli räpp-artist, kes näitas oma videoid ja Instagrami. Kõik oli tore, kuni hotellist kaevati, et kostab valju heli ning üleliigsed inimesed peavad lahkuma.

Mees rääkis, et oli juba poolunes, kui keegi tuli hotellist võõraid välja viskama. Mees ärkas selle peale, et nuga oli kõri peal, talt võeti käekell ja rahakotist id-kaart. Mehe ja sõprade väitel keegi teine röövi ei näinud.

Helsingi politseist kinnitati, et kahtlusalust röövi uuritakse, aga info on veel nii värske, et seda ei saa kommenteerida. Sokose hotelliketist öeldi, et sellistest asjadest annavad teada ametivõimud.

Röövitud mees rääkis, et oli peale juhtunut terve päeva šokis. Politseis on ülekuulamine teisipäeval. Mees ütles, et midagi teha ei saa ja edaspidi tuleb paremini kontrollida, kuhu minna.

Poliisi tutkii: Liikemiehen arvokello ryöstettiin helsinkiläishotellin luksussviitissä – “Heräsin puukko kaulalla”

Nuorten bisnesmiesten kostea illanvietto päättyi epäiltyyn ryöstöön hotelli Presidentin luksussviitissä. Neljän nuoren liikemiehen kostea illanvietto päättyi perjantain vastaisena yönä siihen, että yhdeltä heistä vietiin puukolla uhaten jopa satojen tuhansien eurojen arvoinen rannekello. Miehistä kaksi kertoo asiasta Iltalehdelle. Heidän kertomuksensa illan kulusta ovat yhteneväisiä. Ryöstetty mies kuvailee itseään liikemieheksi, joka on työskennellyt esimerkiksi teknologia-alan startupien parissa.

Kommentaarid
(Külastatud 1,638 korda, 1 külastust täna)