Allikad: Trump on siiski leppimas valimiskaotusega

Telekanali Fox News allikate väitel võib ametisolev USA president Donald Trump siiski leppida valimiskaotusega.

Trumpi advokaat Rudy Giuliani on avaldanud arvamust, et Trump ei soovi loovutada niisama lihtsalt ametikohta Joe Bidenile. Telekanali Fox News allikate andmetel aga on võimalik, et Trump nõustub rahumeelse ameti üleadnmisega.

Arvatakse, et Trump annab võimaliku valimispettuse asja otsustada üheksale ülemkohtu kohtunikule, aga sellest ilmselt midagi välja ei tule. Trumpil praegustel andmetel tugevaid tõendeid pole ja kaebust ei pruugita üldse menetlusse võtta.

Trumpile ja Bidenine antud häälte osas suureneb vahe, mis vähendab Trumpi lootusi valimistulemuse muutmiseks. Kui Fox Newsi andmed paika peavad, kulgeb ameti üleandmine rahulikult.

Trump accuses Biden of ‘rushing to falsely pose as winner’

Moments after Joe Biden was projected to be the victor in the 2020 election, President Trump accused the Democrat of “rushing to falsely pose as the winner” and vowed to go forward with lawsuits contesting results in some states.

Kommentaarid
(Külastatud 723 korda, 1 külastust täna)