VIDEO: Purjus vene sõjaväelased sõitsid soomukiga lennujaama aia maha

Sotsiaalmeedias lööb laineid video sellest, kuidas purjus Vene sõjaväelased võtsid väeosast soomuki, kimasid sellega ringi, kuni lõpuks sõitsid lennujaama aia maha.

Lugu juhtus Venemaa lõunaosas Volgogradi ligidal. Enne seda oli soomuk kohaliku info kohaselt sõitnud küla vahel kiirusega 90 km/h. Soomuk oleks peaaegu Gumrakis ühte maja rihtinud ning lükkas pikali puuriida.

Edasi kulges sõit Volgogradi rahvusvahelisele lennuväljale. Tegemist oli soomukiga BMP-3. Vene kaitseministeerium tunnistas juhtunut, aga ei kinnitanud kohalike elanike väidet, et sõjaväelased olid purjus. Teates on öeldud, et 20. oktoobril kaotas üks sõiduk juhitavuse.

No Title

Apparently, a group of drunk Russian soldiers drove their BMP-3 through the wall at the Gumrak Airfield in Volgograd. https://t.co/RWbnyqBzNF pic.twitter.com/LnLLhnlaFI

Kommentaarid
(Külastatud 5,559 korda, 1 külastust täna)