Tundmatu mees viis Soomes lapse rongi tualetti ja kasutas seal seksuaalselt ära, pandi vangi

Turu ringkonnakohus mõistis 25-aastase Joni Verneri Flöjti 2 aastaks ja 5 kuuks vangi lapse seksuaalse ärakasutamise eest.

Flöjt valis oma ohvriks rongis üksi sõitnud 12-aastase tüdruku, kes oli talle eelnevalt tundmatu. Mees meelitas lapse rongi tualetti. Kuritegu pandi toime liikuvas rongis Hämeenlinna ja Tampere vahel, vahendab Iltalehti.

Mees oli lubanud tüdrukule tualetis suitsu anda. Tualetis olles arvas tüdruk algul, et mees keerab talle pläru, aga mees hakkas selle asemel hoopis tüdruku pükse alla tõmbama.

Mees tiris tüdrukut ka juustest, sundis teda ringi keerama ja tungis lapse sisse. Tüdruk palus meest mitmel korral lõpetada. Alles siis, kui tüdruk hakkas karjuma, lõpetas mees vahekorra ja tüdruk pääses minema.

Pärast tualetist naasmist sisenes mees veel tüdruku vagunisse, istus tüdruku kõrvale ja katsus tema jalga. Šokeeritud laps helistas emale ja rääkis, mis oli juhtunud.

Politsei sai Flöjti kätte ja mees kinnitas juhtunut. Mees aga ütles, et tüdruk oli öelnud, et on 16-aastane. Tüdruk väitis, et vanusest polnud juttu. Flöjt eitas, et tualetti mindi seksi pärast. Tema väitel taheti end peita piletikontrolöri eest, kuna kummalgi polnud piletit.

Kohtus eitas Flöjt, et tegemist oli seksuaalse ärakasutamisega. Kohus aga ei uskunud juttu kontrolöri eest peitmise kohta. Kohus leidis, et mees oleks pidanud tüdruku oleku põhjal tema vanust aimama. Šokeeritud laps näiteks ei teadnud ülekuulamisel, mida tähendab raseduse ärahoidmine.

Flöjt oli kuritegu toime pannes katseajal seoses kahe eelmise tingimisi vanglakaristusega. Kuivõrd tegemist oli teistsuguste kuritegudega, ei arvestanud Pirkanmaa maakohus seda varasemas otsuses raskendava asjaoluna. Kohus pidas piisavaks 1,5 aasta pikkust vanglakaristust. Kuritegu pandi toime neli aastat tagasi, 2016. aasta novembris.

Turu ringkonnakohus pööras aga oma värske otsusega ka varasema tingimisi karistuse täitmisele ning karistus pikenes sellega aasta võrra. Lisaks peab mees maksma kannatanule üle 10 000 euro kahjuhüvitist.

Tuntematon mies vei lapsen junan vessaan, käytti törkeästi hyväkseen

Kaksitoistavuotias tyttö joutui aikuisen miehen törkeän hyväksikäytön uhriksi Tamperetta lähestyvän junan vessassa. Turun hovioikeus on tuominnut 25-vuotiaan Joni Verneri Flöjtin kahden vuoden ja viiden kuukauden vankeusrangaistukseen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Flöjt valitsi uhrikseen junassa yksin matkustaneen, hänelle tuntemattoman 12-vuotiaan tytön, jonka hän sai houkuteltua mukaansa junan vessaan.

Kommentaarid
(Külastatud 6,455 korda, 1 külastust täna)