Taani leiutajast miljonär, kes tappis ajakirjaniku põgenes täna vanglast, aga saadi kätte (lisatud video kinnivõtmisest)

Taani leiutaja ja miljonär Peter Madsen, kes tappis ja tükeldas oma allveelaeval ajakirjaniku, ja kes pandi selle eest vangi, põgenes täna vanglast, kui võttis oma psühholoogi pantvangi, aga ta saadi kätte.

Ajakirjaniku Kim Wall’i jõhkra mõrvamise eest eluks ajaks vangi pandud Peter Madsen üritas täna Taanis asuvast vanglast põgeneda. Ta võttis naispsühholoogi pantvangi ja ähvardas relvataolise esemega. Ta sai enda käsutusse auto, aga piirati sisse ja saadi kätte, enne kui pääses põgenema.

Mees peeti kinni Albertslundis, teatas kohalik Vestenge politsei sotsiaalmeedias. Enne kinnivõtmist ähvardas mees ametivõime pommiga.

Mees kannab karistust Herstedvesteri vanglas, mis asub tema kinnivõtmise kohast paarikümne kilomeetri kaugusel.

Mehe kinnivõtmise kohta on üleval video:

No Title

Convicted murderer Peter Madsen, who killed journalist Kim Wall in 2017 on board his submarine, has been surrounded by police and arrested after trying to escape from prison.More on this story here: https://t.co/XNp67QLK40 pic.twitter.com/VcpyA3ADyY

Kommentaarid
(Külastatud 417 korda, 1 külastust täna)