Soomes lisandus 131 uut koroonaga nakatumist

Soomes tuvastati täna pühapäeval, 18. oktoobril 131 uut koroonaviirusega nakatumist. Viimase kahe nädala jooksul on nakatumisi 2758.

Viimase kahe nädala jooksul on Soomes tuvastatud 1528 nakatumist rohkem kui eelneva kahe nädalaga. Kõige enam uusi nakatumisi tuvastati viimase ööpäevaga Helsingi ja Uusimaa ravipiirkonnas – 106, vahendab Ilta-Sanomat.

Uutest nakatumistest 64 olid Helsingis, 22 Espoossa ja 11 Vantaalla. Turussa on tuvastatud 4 uut nakatumist, Tamperes ja Hyvinkääl kummaski 3 ning Kotkas, Kouvolas, Kuopios ja Oulus igaühes 2 uut nakatumist.

Lisäks tuvastati üks uus nakatumine Askolas, Hankos, Janakkalas, Järvenpääs, Kirkkonummis, Kokkolas, Loviisas, Mustasaaris, Nurmijärvis, Närpiös, Pedersöreni vallas, Tornios, Uusikaupunkis ja Vaasas. Kahe nakatumise asukoht pole teada.

Kommentaarid
(Külastatud 164 korda, 1 külastust täna)