Soome rahvasaadikul tuvastati koroonaga nakatumine, suuri kokkupuuteid pole olnud

Soome parlamendi liikmel, põlissoomlaste rahvasaadikul Tom Packalénil tuvastati koroonaviirusega nakatumine. Suuri kokkupuuteid viirusega parlamendis pole olnud.

Packaléni esindaja teatas nakatumisest täna, reede hommikul. Haigusnähud on leebed. Packalén on kodus karantiinis, vahendab Iltalehti.

Nakatumine tuvastati eile neljapäeval ja sellest on teavitatud parlamendi töötervise talitust.

Packaléni enda jutu järgi pole tal eriti palju kokkupuuteid teiste inimestegas parlamendis olnud. Parlamendi liikmetele kehtivad samad reeglid mis teistele – kui ilmnevad haigusnähud, tuleb parlamendist lahkuda, võtta ühendust terviseasutusega ja oodata juhiseid.

Kansanedustaja Tom Packalénilla korona – eduskunnassa ei pelätä laajoja altistuksia

Perussuomalaisten kansanedustajalla Tom Packalénilla on todettu koronavirustartunta. Packalénin avustaja tiedotti asiasta perjantaina aamulla. – Packalén voi kuitenkin hyvin. Oireet ovat lieviä flunssan oireita, tiedotteessa todetaan. Packalén on tällä hetkellä kotona noudattamassa karanteeniohjeita. Tartunta todettiin torstaina. Tartunnasta on ilmoitettu eduskunnan työterveyshuoltoon. Packalénin kertomuksen perusteella eduskunnassa ei ole aihetta pelätä laajoja altistuksia.

Kommentaarid
(Külastatud 101 korda, 1 külastust täna)