Soome politseinikud ei uskunud silmi, kui nägid kiiruskaamera tehtud pilti

Soome liiklusohutuse juht Dennis Pasterstein ei uskunud oma silmi, kui nägi Haminas tehtud kiiruskaamera pilti. Midagi säärast pole varem olnud.

Politsei kiiruskaamerasse oli jäänud mitte tavaline, vaid mänguauto. See on siis raadio teel juhitav auto. Auto kiirus oli 70 km/h alas, kus lubatud on 60 km/h, vahendab MTV.

Pilt on tehtud Haminas Työtäris 26. maanteel 10. oktoobril kell 18.57. Pasterstein ütles, et tegemist on harukordse asjaga, mida varem pole ette tulnud. Vanemkomissar lisas, et maanteed pole koht mängimiseks. Tema väitel hukkub niisamagi liikluses palju inimesi.

No Title

Siis mitä silmäni näkevät! Liikenneturvallisuuskameran ottamasta kuvasta näkee radio-ohjattavan RC “auton” kulkevan 70 km/h ajoradalla klo 18:57. Näiden paikka ei ole yleiset tiet. Eikö meillä ole jo riittävästi vaaratilanteita liikenteessä ilmankin tällaista kikkailua?

Kommentaarid
(Külastatud 23,453 korda, 1 külastust täna)