Soome pakisaatja oli üllatunud – post ei liigugi koroona tõttu igasse riiki

Posti klient oli üllatunud, kui sasi teada, et Helsingist pole võimalik saata pakki Ugandasse. Tuli välja, et Posti ei saada pakke ja kirju koroona tõttu mitmetesse riikidesse.

Postifirmas Posti esindaja kinnitas, et koroona tõttu ei liigu post tõesti igale poole. Mõnedesse riikidesse ei saa posti saata, kuna lennuühendused on kadunud, vahendab Iltalehti.

Probleeme on olnud riikidega nii Euroopas kui mujal maailmas. Teatud riikidesse pole seetõttu võimalik posti saata. Praegu liigub post Hiinasse, Jaapanisse ja USA-sse, aga probleeme on Lõuna-Ameerika ja Aafrika riikidega. Siiski on praegune olukord parem kui oli kevadel.

Paketin lähettäjä yllättyi Postissa: posti ei kulje koronan takia Suomesta useisiin eri maihin

Asiakas yllättyi, kun ei pystynyt lähettämään postia Helsingistä Ugandaan. Posti ei pysty koronan aiheuttamien ongelmien vuoksi lähettämään paketteja ja kirjeitä Suomesta useisiin maailman maihin. Tämä yllätti Iltalehteen yhteyttä ottaneen henkilön, joka halusi lähettää paketin Helsingistä Ugandaan. – Sain tiedon Itäkeskuksen Eastonin tiloissa olevasta postista, hän kertoo itselleen yllätyksenä tulleesta tiedosta.

Kommentaarid
(Külastatud 307 korda, 1 külastust täna)