Soome majanduslangus augustis süvenes

Soome statistikakeksuse andmetel oli majanduslangus augustis võrreldes eelmise aasta sama ajaga 3,3 protsenti. Juulis oli langus 2,7 protsenti.

Võrreldes juuliga langes augustis majandus 0,1 protsenti. Primaarsektori (põllumajandus, metsandus, jahindus, kalandus) langus oli augustis 13 protsenti, töötlev tööstus langes 3 protsenti ja teenused (kaubandus, majutus-toitlustus, transport, rahandus, avalikud teenused) samuti ligi 3 protsenti võrreldes 2019. aastaga.

Tilastokeskus – Tuotannon suhdannekuvaaja

Julkaistu: 15.10.2020 Työpäiväkorjattu tuotanto laski elokuussa 2020 3,3 prosenttia vuodentakaisesta. Elokuun kausitasoitettu tuotanto laski 0,1 prosenttia edelliskuukaudesta. Heinäkuun 2020 työpäiväkorjattu tuotanto laski tarkentuneiden tietojen mukaan 2,7 prosenttia (oli -2,8) edellisvuoden heinäkuusta. Tuotannon volyymi 2005-2020, trendi ja kausitasoitettu sarja Tuotannon suhdannekuvaajan sarjat kausitasoitetaan Tramo/Seats -menetelmällä.

Kommentaarid
(Külastatud 118 korda, 1 külastust täna)