Politsei korraldas Lahtis läbiotsimised motojõugu ruumides, lisatud pildid

Politsei korraldas täna Lahtis ja Lahti ümbruses läbiotsimised motojõugu ruumides. Leitud on narkootikume, relvi ja lõhkeaineid.

Läbiotsimised on seotud Häme politsei menetluses oleva asjaga. Selle asjaga on seotud mitmeid isikuid, aga tänased läbiotsimised olid seotud kolme isikuga, kes liitusid 17. oktoobril klubiga Hell Angels MC Carelian Hangaroud, edastas politsei.

Politsei korraldas läbiotsimise ka kevadel grupeeringu Red Roots MC poolt renditud ruumides, mida kasutab praegu klubi Hells Angels MC, kuna Red Roots MC lõpetas tegevuse augusti alguses. Lisaks sellele toimusid läbiotsimised grupeeringu Hells Angels MC Carelia ruumides Lappeenrantas.

Red Roots MC asutati tegevuse lõpetanud klubi United Brotherhood Lahti osakonna asemele. Red Roots MC juurde asutati Redrum samamoodi nagu United Brotherhoodi juures oli Bad Union. Redrumi tegevus lõpetati, aga Red Roots MC jätkas.

Augusti algul lõpetas Redrum MC tegevuse erimeelsuste tõttu ja see jagunes kaheks. Pärast seda on Hells Angels MC seotud mõlema poolega.

Siin politsei pildid tänasest läbiotsimisest:

Hells Angelsi vest. Politsei foto
Red Rootsi vest. Politsei foto
Redrumi vest. Politsei foto
Carelia vest. Politsei foto
Kommentaarid
(Külastatud 1,777 korda, 1 külastust täna)