KUUM: Rootsi teadlased avastasid antikeha, mis peatab koroonaviiruse

Rootsi Karolinska instituudi teadlased leidsid alpakast antikeha, mis peatab koroonaviiruse. Nüüd loodetakse selle töötada välja ravim koroona vastu.

Uue avastusega seoses loodetakse välja töötada ka koroona kiirtest, mis annab vastuse 15-20 minutiga. Teadlased avastasid laboris, et antikeha takistas viirusel liikumist inimese rakku ja piirasid nõnda viiruse levikut, vahendab Helsingin Sanomat.

Uuringu tulemused on paljulubavad, aga asjaga tuleb veel tööd teha.

Koronavirus | Tutkijat Ruotsissa löysivät vasta-aineen, joka pysäytti koronaviruksen – Nyt he etsivät koronakriisin “game changeria”

Karoliinisen instituutin tutkijat löysivät alpakasta vasta-aineen, joka pysäytti koronaviruksen. Nyt tutkijat pyrkivät kehittämään vasta-aineesta lääkettä covid-19-tautiin. Löydöksen pohjalta suunnitellaan myös pikatestiä. Pieni punainen valo oven vasemmalla puolella viestii: älä tule sisään. Lampun alla on laminoitu keltainen lappu, joka kertoo tartuntariskistä ja biologisesta vaarasta. Kannattaa totella.

Kommentaarid
(Külastatud 1,276 korda, 1 külastust täna)