KUUM: Koroonast räsitud Venemaal kehtestatakse näomaski kandmise kohustus

Koroonaviirusest räsitud Venemaal kehtestatakse alates homsest kolmapäevast, 28. oktoobrist üldine näomaski kandmise kohtustus.

Maski tuleb president Vladimir Putini korraldusega Venemaal kanda avalikes rahvarohketes kohtades, ühistranspordis, taksodes ja liftis. Lisaks sellele on keelatud kõik üritused vahemikus kell 23-06. Kohvikud ja restoranid peavad sel ajal olema suletud.

Venemaal on viimastel päevadel tuvastatud üle 16 000 koroonaviirusega nakatumise ja üle 300 koroonasurma. Venemaal on kokku tuvastatud üle 1,5 miljoni koroonaga nakatumise. Koroonasurmade arv on 26 589 ja see on püsinud suhteliselt madal.

Venemaa koroona epitsenter on pealinn Moskva, kus 65-aastased ja vanemad inimesed peavad püsima koduseinte vahel. Venemaal kehtis kevadel ka karm liikumiskeeld, aga sellest loobuti seoses juunikuus korraldatud võidupüha paraadiga.

Kommentaarid
(Külastatud 737 korda, 1 külastust täna)