KUUM: Helsingi piirkonnas anti näomaski kandmise soovitus kõikidele töökohtadele

Koroonaviiruse Helsingi piirkonna töögrupp andis maskikandmise soovituse kõigile Helsingi piirkonna töökohtadele. Eriti puudutab see neid töökohti, kus on kokkupuude teiste inimestega.

Maske soovitatakse ka neile lapsevanematele, kes viivad last lasteaeda või toovad last lasteaiast. Soovitus puudutab tervet Helsingi piirkonda, sealhulgas Vantaa ja Espoo linnasid, vahendab Ilta-Sanomat.

Lisaks tohib üle 20 inimesega üritusi korraldada nii sise- kui välistingimustes vaid siis, kui osalejad kannavad kogu aeg maski (nii klienditeenindajad kui publik) ja kasutusel on pooled kohtadest.

Maskeja suositellaan pääkaupunkiseudulla nyt myös työpaikoilla – yli 20 hengen tapahtumiin tulossa maskipakko

Pääkaupunkiseudun korona­koordinaatioryhmä kertoi päätöksistään keskiviikkona. Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä suosittelee kasvomaskeja kaikille työpaikoille, kertoi Helsingin pormestari Jan Vapaavuori tiedotustilaisuudessa. Suositus koskee erityisesti tilanteita, joissa ihmiset tapaavat laajemmin toisiaan esimerkiksi kokouksissa tai taukotiloissa ja kun turvavälejä tai hygieniajärjestelyjä ei pystytä toteuttamaan. Maskin käyttöä suositellaan myös vanhemmille varhaiskasvatuksen tiloissa oleskellessa, esimerkiksi kun lapsia viedään tai haetaan.

Kommentaarid
(Külastatud 1,086 korda, 1 külastust täna)