KUUM: Espoo avarii põhjustas 1973. aasta sündinud eesti mees, hukkusid kaks soomlast – mees ja naine

Politsei andis infot eile laupäeva, 17. oktoobri õhtul enne kella 23 Espoos Kehä III ringteel juhtunud traagilise autoõnnetuse kohta.

Politsei info kohaselt tuli peale kella 22.40 mitmeid teateid selle kohta, et Kehä III ringteel oli märgatud aõidutot sõitmas vales sõidusuunas ida poole viival sõidurajal. Esimesed teated tulid Vantaalt Tammisto juurest.

Vales suunas sõitnud auto liikus vahelduva kiirusega (40–100 km/h) ja põhjustas mitmeid ohtlikke olukordi. Politsei märkas autot Koskelo juures. Politsei sõitis autoga kõrvuti ja üritas suunata autot sõiduradade vahele peatuma.

Sõiduauto sõitis patrulliga kohakuti Järvenpää ja Bemböle ristmike vahelisel lõigul, kus sõiduauto juht sõitis sisse vastu tulnud sõiduautole. Laupkokkupõrkes hukkusid 52-aastane mees ja 46-aastane naine, kes elavad Helsingi piirkonnas.

Valel sõidurajal sõitnud auto juht sai kokkupõrkes vigastada ja ta viidi haiglasse ravile. Juht on 1973. aastal sündinud eesti mees. Teda kahtlustatakse liikluse ohustamises, joobes juhtimises ja surma põhjustamises.

Politsei andis teada MTV-le, et õnnetuse põhjustanud juhti pole veel üle kuulatud ja motiiv pole teada.

Lääne-Uusimaa politsei palub pealtnägijate tähelepanekuid Keha III ringteel laupäeva õhtul kella 22.40-22.50 ajal vales suunas sõitnud auto kohta. Tähelepanekud võib edastada telefoni teel numbrile +358 295 413 031 või e-posti aadressil vihjeet.espoo(at)poliisi.fi.

Kommentaarid
(Külastatud 5,419 korda, 1 külastust täna)