Kole lugu: Pariisis raius vihane lapsevanem kooliõpetajal pea otsast

Pariisis oli täna ebameeldiv vahejuhtum, kus vihane lapsevanem raius kooliõpetajal päise päeva ajal kööginoaga pea otsast ja hüüdis: Allahu akbar.

Lapsevanem polnud rahul sellega, et õpetaja oli koolis näidanud õpilastele prohvet Muhamedi karikatuure.

Juhtum oli Conflans-Saint-Honorine’is, mõnekümne kilomeetri kaugusel Pariisi kesklinnast kella 17 ajal kohaliku aja järgi. Politsei lasi noamehest lapsevanema sealsamas kooli juures maha. Juhtumit uuritakse kui terroriakti, vahendab Daily Mail.

Ajalooõpetaja oli näidanud õpilastele prohvet Muhamedi pilte 5. oktoobril toimunud sõnavabaduse tunnis.

Gunman ‘shouting Allahu Akbar’ BEHEADS a man in northern Paris

A gunman has beheaded a man in northern Paris, local reports have said Friday The incident occurred in Conflans-Saint-Honorine, 25 miles from the city centre The suspected terrorist was thought to have been wearing an explosive vest Police chased him to the nearby town of Eragny-sur-Oise where he was shot A suspected terrorist thought to be wearing an explosive vest has been shot dead by French police near Paris after allegedly beheading a school teacher with a knife.

Kommentaarid
(Külastatud 1,642 korda, 1 külastust täna)