Jyväskyläs lisandus korraga 30 koroonaga nakatumist seoses ühe usuüritusega, kus oli koos üle 100 inimese

Kesk-Soomes Jyväskyläs tuvastati täna laupäeval, 10. oktoobril 30 uut koroonaviirusega nakatumist, mis on seotud kohaliku usuüritusega, kus osales üle 100 inimese.

Nakatumisi tuleb ilmselt veel juurde, kuna kõiki üritusel osalenuid pole veel testitud. Üritus toimus 27. septembril, vahendab Iltalehti.

Jyväskylä linnavalitsus andis teada, et üritusel osalesid lastega pered ja noored üle terve Jyväskylä. Nakatumisi seostati kohe üritusega, kuna seal käinud inimesed hakkasid haigestuma. Pärast seda otsustati testida kõiki üritusel käinud inimesi.

Suur testimine toimus neljapäeval ja reedel. Mõned tulemused saadi juba neljapäeval, aga reedel hakkas tulema välja nakatumisi neil, kel olid leebed haigusnähud. Nüüd hakatakse välja selgitama, kellega nakatunud on kokku puutunud. Päeva jooksul selgub, kui palju inimesi pannakse karantiini. Terviseametnikud võtavad ühendust kõigiga, kes võisid nakkusega kokku puutuda.

Kommentaarid
(Külastatud 174 korda, 1 külastust täna)