Jyväskylä koolis suur kokkupuude koroonaga, 171 inimest karantiini

Jyväskyläs Keski-Palokka koolis oli ulatuslik kokkupuude koroonaga, mistõttu suunati karantiini kokku 171 inimest.

Karantiini määratutest on 148 põhikooli õpilased ja 23 kooli töötajad. Õpilaste hooldajatele on teatatud Wilma teenuse kaudu, edastas Jyväskylä linnavalitsus.

Kõik nakkusega kokku puutunud isikud suunatakse koroonatestile. Õpilastel jätkub karantiini ajal õppetöö kodus. Linn valmistab ette 4-6. klasside õpilaste täielikult distantsõppele minekut, välja arvatud toetatud õppega õpilased.

Distantsõpe kestab novembri alguseni. Siis lõpeb ka karantiin ja tervena võib kooli naasta.

Keski-Palokan koulusta 148 oppilasta sekä 23 henkilökunnasta karanteeniin, lisäksi 4.-6. luokkien etäopetusta valmistellaan

Kaikkien Keski-Palokan koulun oppilaiden suositellaan jäävän kotiin maanantain ajaksi. Asiasta on lähetetty koteihin uusi Wilma-viesti sunnuntaina 25.10. hieman ennen klo 21. Syynä suositukseen on jäljityksessä saadut lisätiedot, joiden myötä karanteeniin laajuutta vielä tarkennetaan maanantain aikana. Koulu on lähettänyt asiasta viestin karanteeniin määrättävien lasten huoltajille sekä henkilökunnalle sunnuntai-iltana.

Kommentaarid
(Külastatud 385 korda, 1 külastust täna)